TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Päivitetty 9.2.2024

1. Verkkokauppa

Kalypso Vesitanssikoulun verkkokauppaa hallinnoi:
Kalypso Vesitanssikoulu Oy Y-tunnus: 3294372–4
Pirita Lemponen
if.os1717064407pylak1717064407@ofni1717064407

2. Palveluiden ja tuotteiden tilaaminen

Palvelut ja tuotteet tilataan osoitteesta www.kalypso.fi, sivustolla olevaa ostoskoria käyttäen. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen ja palvelun aloituskoodin saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron antamista tilauksen yhteydessä.

Kalypso Vesitanssikoulun toimintaan pääsee mukaan ympäri vuoden, jos ryhmissä on tilaa. Mikäli harrastat säännöllisesti ja olet hankkinut palveluja kausi- tai jaksomaksulla, sinulle on automaattisesti varattu harrastuspaikka koko lukuvuodeksi. Jakson ostaneiden tulee ostaa uusi jakso viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin päättymistä säilyttääkseen paikkansa ryhmässä. Vapaana olevat paikat aukeavat sitten myyntiin uusille asiakkaille.

Tuotteita toimitamme tällä hetkellä vain Suomeen. Tuotteita tilatessasi saat sähköpostiisi ja puhelimeesi lähetystunnuksen millä voi seurata paketin kulkua.

 Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä sähköpostitise if.os1717064407pylak1717064407@ofni1717064407 niin voimme sopia poikkeusjärjestelyistä.

3. Maksutavat

Maksuvälittäjämme on Paytrail. Tämä mahdollistaa monia maksutapoja, muun muassa yleisimpien suomalaisten pankkien verkkopankkimaksut ja luottokorttimaksut, sekä joustavat laskutustavat. Meillä maksuvälineenä käy myös ePassi sekä Smartum. 

Sovitusti maksu onnistuu myös laskulla. Otathan meihin yhteyttä maksun suunnittelua varten.

4. Toimitustavat

Suurin osa Kalypso Vesitanssikoulu Oy:n verkkokaupan tuotteista ovat palveluja, joiden osto on sitova ilmoittautuminen palveluun. Saat maksetusta palvelusta tilausvahvistuksen sähköpostiin.

Verkkokaupan tuotteet ovat heti saatavilla ja ne toimitetaan samana tai tilausta seuraavana päivänä. Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti Postin välityksellä, Postin toimitusehtojen mukaan. Toimitukset Suomessa kestävät pääsääntöisesti 3–5 päivää.

5. Toimituskulut

Postipakettien kiinteä postituskulu on 7€. 

6. Vaihto- ja palautusehdot

Ilmoittautumalla Kalypson palveluun joko maksamalla palvelun tai tilaamalla palvelun kirjallisesti, ilmoittaudut sitovasti palvelun käyttäjäksi. Ilmoittautumisen jälkeen palvelua ei voi perua, koska olemme varannet paikan sinulle.

Lääkärin todistusta vastaan voi tulla korvaamaan sairauden vuoksi väliin jääneitä kertoja, mutta emme ole velvollisia tarjoamaan samaa korvaava palvelua. Korvaavista kerroista tulee sopia etukäteen. 

Meidän vuoksemme peruuntuvat kerrat korvaamme uusialla uintikerroilla. Emme korvaa meistä riippumattomista syistä yllättäen peruuntuvia kertoja. Tästä esimerkkinä yllättävä uimaaltaan käyttökielto.

Normaalihintaisilla ja käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Mikäli tuotetta on käytetty, palautusoikeutta ei ole. Jos unohdat noutaa paketin postista, veloitamme uudelleenlähetyskuluista. Ennen palautusta tai vaihtoa ole yhteydessä tuotteen myyjään sähköpostitse if.os1717064407pylak1717064407@ofni1717064407.

Kalypso Veistanssikoulu pidättää itsellään oikeuden tehdä muutoksia kurssien aikatauluihin kesken kauden. 

7. Tuotereklamaatio

Mikäli tuotelähetys on viallinen tai vaurioitunut, ilmoita siitä välittömästi.
Reklamaatiot käsitellään sähköpostitse if.os1717064407pylak1717064407@ofni1717064407.

8. Asiakastiedot

Harrasteryhmien ja tuotetilaajien asiakastietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Osassa tapahtumia annamme kolmannelle osapuolelle ilmoittautuneiden osallistujien nimet, jotta asiakkaat saavat pääsyrannekkeet tapahtumaan.

Katso lisätietoja Kalypso Vesitanssikoulu Oy:n rekisteriselosteesta.
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin.