Rekisteriseloste

Kalypso Vesitanssikoulu Oy:n 3294372-4 Asiakasrekisteri

1. Rekisterin ylläpitäjä

Kalypso Vesitanssikoulu Oy
Kallenkatu 23, 37120 Nokia

2. Rekisterin yhteyshenkilö

Pirita Lemponen
if.os1674912506pylak1674912506@ofni1674912506

3. Rekisterin tarkoitus

Asiakasrekisteri mahdollistamaan yrityksen sujuvaa sekä turvallista toimintaa.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käyttäjän henkilötietoja käsitellään laskutukseen, asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen ja kehittämiseen, analysointiin, markkinointiin, tilastointiin sekä palvelujen tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen. Markkinointiviestejä saatetaan lähettää sähköpostilla, mutta erittäin harvoin.

5. Rekisterin tietosisältö

Kalypso Vesitanssikoulu Oy:n asiakasrekisteri pitää sisällään asiakkaan tiedot, kuten:

Nimi
Syntymäaika
Osoite (jos luovutettu)
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Tilaustiedot ja tilausten seurantakoodit
Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon ja/tai markkinointiin liittyvät tiedot

Palvelu, jonka asiakas on Kalypso Vesitanssikoulu Oy:lta hankkinut

Yrityksen nimi (jos kyseessä yritysasiakas)

Tilaustiedot ja tilausten seurantakoodit

Käyttäjää koskevia tietoja voidaan käsitellä, henkilötietolain sallimissa rajoissa Kalypso Vesitanssikoulu Oy yrityksen omissa rekistereissä.

 

6. Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietoja ei säilytetä pidempään kuin on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki vaatii. Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot hävitetään tietosuojamateriaalin hävitykseen tarkoitetulla laitteella palvelun päätyttyä.

7. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta verkkokaupan tilauslomakkeen tai yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille lukuunottamatta verkkokaupan tekniseen hallinnointiin liittyviä toimia esim. palvelimen hallinnointi. Rekisterin tietoja ei myöskään säännönmukaisesti siirretä tai luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

9. Asiakasrekisterin suojauksen periaatteet

Kalypso Vesitanssikoulun tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka ovat vain rekisterinpitäjän rekisteriasioita hoitavan henkilön tiedossa.

Tietokannat sijaitsevat lukituissa tiloissa.

Verkkokaupan kautta tehtyjen tilausten tiedot löytyvät verkkokauppasivuston hallintaliittymästä, joka on suojattu vahvalla salasanalla.

Verkkokaupan sivut sijaitsevat suomalaisen XetNET Oy:n palvelimella. Kalypso Vesitanssikoulun verkkosivuja ja verkkokauppaa huoltaa ja päivittää PopUp Media.

Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot sijaitsevat tiloissa, joihin asiattomilta on pääsy estetty.

Kalypso Vesitanssikoulu käyttää verkkopalveluissaan Google Analytics -järjestelmää, jonka avulla kerätään ja käsitellään tietoa Kalypson markkinoinnin ja asiakaspalvelun kehittämiseksi. Katso tästä linkistä tarkemmin, miten Google käyttää tietojasi yhteistyökumppaneidensa sivustoilla:
www.google.com/policies/privacy/partners/

 

10. Asiakasrekisteristä poistuminen
Voit pyytää Kalypso Vesitanssikoulua poistamaan tietosi rekisteristä näissä tapauksissa:
– Rekisterinpitäjä ei enää tarvitse tietojasi alkuperäiseen tarkoitukseen.
– Peruutat antamasi suostumuksen, eikä tietojesi käsittelylle ole muuta laillista perustetta.
– Vastustat tietojesi käsittelyä, eikä käsittelylle ole perusteltua syytä.
– Vastustat tietojesi käsittelyä suoramarkkinointiin.
– Tietojasi on käsitelty lainvastaisesti.
– Tietosi on poistettava lainsäädännön perusteella.
– Tietosi on kerätty huoltajasi suostumuksen perusteella tietoyhteiskunnan palvelujen tarjoamisen yhteydessä. Tietoyhteiskunnan palveluita ovat esimerkiksi verkkokaupat ja sosiaalinen media.
Kalypso Vesitanssikoulun ei kuitenkaan ole pakko poistaa henkilötietojasi, jos ne ovat perustellusti tarpeellisia seuraavia tarkoituksia varten:
– sananvapaus ja tiedon välittäminen
– lain noudattaminen
– rekisterinpitäjälle kuuluvan julkisen vallan käyttäminen
– yleinen etu – esimerkiksi arkistointi, tutkimus tai tilastointi
– oikeusvaateen laatiminen, esittäminen tai puolustaminen.
Tietojen poistaminen on maksutonta. Jos poistopyyntö on perusteeton tai kohtuuton, voimme periä kohtuullisen maksun tai kieltäytyä toteuttamasta pyyntöä.
Jos rekisterinpitäjä poistaa tietosi, sen on mahdollisuuksien mukaan ilmoitettava poistosta kaikille niille, joille tietoja on aiemmin luovutettu. Voit pyytää rekisterinpitäjää kertomaan sinulle, kenelle tietojasi on luovutettu.

Tarkastusoikeus

Käyttäjällä on henkilötietolain mukaisesti oikeus tarkastaa, pyytää muuttamaan tai poistamaan henkilörekisteriin hänestä tallennetut tiedot.

Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

Kalypso Vesitanssikoulu Oy
Kallenkatu 23, 37120 Nokia
Henkilötietojen muutos- tai poistopyyntö voidaan tehdä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen if.os1674912506pylak1674912506@ofni1674912506

Muutokset tietosuojaselosteeseen
Kalypso Vesitanssikoulu voi tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen ja siihen liittyviin tietoihin. Kalypso suosittelee, että rekisteröidyt käyvät katsomassa tätä tietosuojakäytäntöä säännöllisesti saadakseen tiedon siihen mahdollisesti tehdyistä muutoksista.

1.8.2022

Käyttöönotto: 03.08.2022
Viimeksi päivitetty: 03.08.2022

Mitä evästeet ovat?

Tämä evästekäytäntö kertoo, mitä evästeet ovat ja miten käytämme niitä, evästetyypit, joita käytämme, tiedot, joita keräämme, miten tietoa käsittelemme sekä kuinka hallinnoida evästeasetuksia.

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita käytetään pienten tietomäärien varastoimiseen. Niitä varastoidaan laitteeseesi, kun verkkosivumme on auki selaimellasi. Evästeet auttavat meitä tekemään verkkosivuistamme toimivat ja turvalliset, tarjoavat paremman käyttökokemuksen ja ymmärryksen siitä, miten verkkosivut toimivat sekä analysoivat toimivuutta ja sitä, mikä tarvitsee parannusta.

Miten käytämme evästeitä?
Evästetyypit, joita käytämme

CookieDescription
cookielawinfo-checkbox-analyticsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functionalThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessaryThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-othersThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performanceThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policyThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.

Hallinnoi evästeasetuksia

Evästeasetukset

Voit muuttaa evästeasetuksia milloin vain klikkaamalla yllä olevaa painiketta. Pääset tarkastelemaan evästeselostetta, muokkaamaan asetuksia tai poistamaan suostumuksesi kokonaan.

Tämän lisäksi eri selaimet tarjoavat erilaisia tapoja estää ja poistaa verkkosivujen käyttämiä evästeitä. Voit muuttaa selaimen asetuksia estämään tai poistamaan evästeitä. Alla on lueteltuna dokumenttien linkit, joista näet suurimpien verkkoselainten evästeasetukset ja muokkaustavat.

Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/32050

Safari: https://support.apple.com/en-in/guide/safari/sfri11471/mac

Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/clear-cookies-and-site-data-firefox?redirectslug=delete-cookies-remove-info-websites-stored&redirectlocale=en-US

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/topic/how-to-delete-cookie-files-in-internet-explorer-bca9446f-d873-78de-77ba-d42645fa52fc

Jos käytät jotain toista selainta, viittaa selaimesi virallisiin tukidokumentteihin.