Ajankohtaista

KURKISTA ALTA KEVÄÄN ERIKOISTAPAHTUMAT

 

ILMOITTAUDU MERENNEITOLEIRILLE 2024!

Kalypso Vesitanssikoulu järjestää merenneitopäiväleirin 3.6-5.6.2024 Nokialla. Leiri on suunnattu pääasiassa 7–13-vuotiaille, jotka ovat kiinnostuneita merenneitoilusta. Aiempaa harrastuneisuutta ei tarvitse olla. Riittää, että osaa liikkua itsenäisesti 140 cm syvässä vedessä uimaliivillä tai ilman.

Leiripäivien aikana käydään päivittäin uimassa, jolloin pidämme ohjatun uimakoulu – ja merenneitouintitunnin, jonka jälkeen on valvottua vapaa-aikaa vedessä. Päiviin sisältyy merenneitoaiheista askartelua, merenneitokasvomaalausta ja merenneitokuvaukset sekä ulkopelejä. Yhtenä päivänä teemme retken Kennonnokan uimarannalle, jossa harjoittelemme vesiturvallisuustaitoja ja halukkaat voivat kokeilla sup-lautailua ohjaajan kanssa. Leiripäivät alkavat Poutunpuiston leikkipuistosta ja päättyvät samaan paikkaan. Lounaalla käymme Nokian Prisman Oksa- ravintolassa.

 

KALYPSON KEVÄTNÄYTÖS 24.5.2024!

Tervetuloa viettämään unohtumatonta iltaa merenneitojen kanssa seikkaillen. Kalypson kevätnäytöksessä 24.5.2024 klo 17.30–19.05 esiintyvät kaikki harrasteryhmät varhaistaidoista jatkotasolle asti. Esitysten jälkeen ohjelmassa on merenneitodisco, jossa soitetaan uimareiden toivemusiikkia. Lisäksi pidetään hauska vesitanssikisa, johon voi osallistua pyrstöllä tai ilman. Kisassa arvostetaan monipuolista, musiikin rytmin mukaan tapahtuvaa omaa liikettä veden päällä ja pinnan alla. Tanssikisaan  ilmoittaudutaan altaalla discon alkaessa. Kaikki osallistujat tanssivat samaan aikaan ja heidät palkitaan. Tapahtuman lipunmyynti alkaa 7.4.2024 verkkoakupassamme.

 

Mäntän merenneitopäivä la 23.3.2024

20,00 

Lähde matkalle merenneitojen maailmaan osallistumalla Kalypson merenneitouintiin. Järjestämme lajin esittelyn Mäntän uimahallissa ja ryhmiä on tarjolla eri ikäisille ja taitoisille uimareille. Varaa paikkasi tunnille ostamalla lippu verkkokaupastamme. Hinta 20€ sisältää myös uimahallin sisäänpääsymaksun.

MERENNEITOUINNIN VARHAISTAITORYHMÄT 4-6-vuotiaille lastenaltaassa klo 13.20–13.50 ja 14.00–14.30. Tässä ryhmässä tutustutaan merenneitouintiin pelien, leikkien, vesitanssin ja uintitehtävien avulla. Ryhmässä puetaan merenneidonpyrstöt ilman monofin-räpylää. Ryhmään osallistuva lapsi ei pelkää vettä ja pystyy osallistumaan ilman vanhempaa. 

MERENNEITOUINNIN ALKEET 7-12-vuotiaille terapia-altaassa klo 14.45–15.15. Tässä ryhmässä tutustutaan merenneitouinnin alkeisiin pelien, leikkien, vesitanssin ja uintitehtävien avulla. Tunnilla uidaan koko ajan merenneidonpyrstöllä, jossa on monofin-räpylä. Tähän ryhmään osallistuva lapsi osaa sukeltaa ja ui ilman apuvälinettä tai apuvälineen kanssa 15 m yhtäjaksoisesti.

MERENNEITOUINNIN JATKOTASO 13-vuotiaista aikuisiin kuntoaltaan uimaradalla klo 15.30–16.15. Tässä ryhmässä harjoitellaan merenneitouinnin alkeita ja tehtävissä edetään uimareiden taitojen mukaan. Tunti sisältää uinti- ja sukellustehtäviä sekä merenneitotemppuja. Tunnilla uidaan koko ajan merenneidonpyrstöllä, jossa on monofin-räpylä. Tähän ryhmään osallistuva ui syvässä altaassa ilman apuvälineitä 50 m ja osaa sukeltaa.

 

 

 

 

Tavataan altaalla!